Hvad er en madmentor?

En madmentor er en certificeret professionel mentor med speciale i at bryde destruktive madmønstre og hjælpe kvinder og mænd som kæmper med overspisning BED (Binge Eating Disorder), yoyovægt, trøstespisning, underspisning og negativ kropsopfattelse.

Jeg kan hjælpe dig til at opnå et naturligt forhold til mad. Det kan både være et one to one forløb, gennem gruppemøder og eller begge dele. Jeg vil føre dig igennem en proces, hvor vi ser på dine tanker og overbevisninger relateret til mad, krop og sundhed. Du vil få en større indsigt, du vil blive fortrolig med din intuition og din krops signaler. Du vil lære at stoppe op og mærke efter, hvad du egentlig har brug for, i stedet for at styrte mod køleskabet, når noget bliver svært at håndtere.

Hvem har brug for en madmentor?

Hånden på hjertet, så er vi nok alle sammen mere eller mindre spiseforstyrrede. En stor del af os lader hånden helt automatisk glide ned i skålen med slik, småkager, chokolade, chips – You name it – indtil skålen er tom eller indtil du har fået ondt i maven. Kan du nikke genkendende til dette -dog uden af føle skam, skyld, dunke dig selv oven i hovedet, have dårlig samvittighed, tænke slankekur osv….så er du bare ganske enkelt helt normal og har lært kunstens regel at sige ”pyt”.

Omvendt……. hvis du netop fyldes at et tankemylder med skam, skyld, skælder dig selv ud, har dårlig samvittighed, kropslede eller planlægger den næste slanke-, detox eller fastekur, når du har tømt skålen. Måske er du inderst inde klar over, at du har et problem; du isolerer dig, har løgne i forhold til aftaler, kaster op, planlægger dine overspisninger, tager afføringspiller/the, springer etmåltid over, læser utallige slankekure, overkompensere i træningslokalet, ved alt om sundhed og kalorier, har rigide madregler, trøstespiser, overspiser, underspiser, ønsker at tabe dig…….listen er lang – Så er du med stor sandsynlighed  ramt af en spiseforstyrrelse der har magten over dit liv.

Hvis du genkender dette, så har du brug for en madmentor.

Hvilke metoder bruger jeg i min praksis?

Jeg bruger coaching, kognitiv adfærdsterapi, tankefeltsterapi, åndedrætsterapi (rebirthing), samt skyggearbejde – alt det bedste som jeg gennem tiden har lært, og som jeg ved giver resultater.