Certificeret behandler

Mit navn er Anka Lalatovic og jeg er certificeret Åndedrætsterapeut, Madmentor og Shadow Facilitator og har derudover modtaget træning og uddannelse i TFT/EFT (Tankefeltterapi).

Jeg underviser også i Yoga.

Conscious Choice Centret samarbejder jeg med eksperter indenfor både de nævnte og beslægtede områder.

Centret er vært for internationale undervisere fra både ind-og udland med henblik på inspirerende workshops og arrangementer.

Min Baggrund

Jeg er født og opvokset i Frederikshavn. I 1980/81 var jeg au-pair pige i New York og flyttede siden til København. Her har jeg boet det meste af mit voksne liv, men har også boet både på Læsø, i Nordjylland, Sverige og England. I mine unge år arbejdede jeg som tjener, men har den største erhvervs erfaring med kontorarbejde.

I 2003 mødte jeg min nuværende mand og sammen har vi drevet Social-Medicinsk Tolkeservice siden 2006.

 

Mit liv har været spændende – Jeg har fulgt mit hjerte hvilket har taget mig rundt i ind- og udland. Trods det har jeg som mange andre haft personlige udfordringer, hvilket har taget mig rundt i den alternative verden.

Mit første møde med den alternative verden var en rejse til Spanien i 1999, hvor jeg var på en International Breathwork Conference. Her stiftede jeg bekendtskab med rebirthing. Det fangede min interesse øjeblikkeligt og jeg var afsted endnu engang året efter. Turen gik til Italien, Binnie A.Dansby var inviteret som foredragsholder. Jeg kontaktede hende og fulgte derefter hendes uddannelse i 2 år.

Binnie A.Dansby er stifter af Source Process & Breathwork  Training (Source Åndedrætsterapi) i Danmark.

Jeg har deltaget i flere workshops med Source, Ubetinget kærlighed med v/ Regine Bidstrup, Sjælesøster V/ Ranka Skak samt kvindegruppe v/ Tove Jensen, alle 3 kompetente åndedrætsterapeuter uddannet hos Binnie A. Dansby.

Desuden har jeg deltaget i workshops med stifterne af Liberation Breathing, Sondra og Markus Ray, samt rejst med dem til Island og Indien.

I år 2018 stødte jeg på Madmentor uddannelsen ledt af Marie Steenberger og Sofia Manning. Det blev startskuddet til at skifte kurs og følge mit hjerte på ny. Desværre kender jeg til spiseforstyrrelsen bulimi, som jeg selv har lidt af i 12 år. Pga. den mangeårige lidelse kender jeg alle de mønstre, tanker og handlinger sygdommen medfører. Jeg ved, hvor svært det er at leve med bulimien og hvordan spiseforstyrrelsen tager magten fra én. Ofte har jeg tænkt “Bare jeg dog kunne gøre en forskel…….” – så da jeg så uddannelsen “Madmentor” gav det så god mening for mig at tage den. Siden er jeg også blevet certificeret Shadow Facilitator v/ Pernille Melsted samt fået undervisning og træning i tankefeltterapi hos Lars Mygind.

I min fritid har jeg siden 2006 danset 5 rytmer hos Mette Feilberg. Ligesom ved mit første møde med rebirthing var jeg totalt solgt til 5 rytmer fra allerførste gang!

Jeg elsker at udfolde mig til god musik og lade mig forføre af rytmer og toner hvor kroppen stråler i sit helt eget univers i de bevægelser min krop udfører. Dansen har naturligvis en dybere mening og man kan betragte den som en spirituel praksis.

Jeg har gennem mit liv dyrket yoga så længe jeg kan huske og min yogamåtte er derfor altid med mig overalt, såvel på mine yogarejse  samt på almindelige ferieophold.

Jeg var bl.a. tilknyttet Natha Yoga, som efter 2 års træning giver tilladelse til at undervise, hvilket jeg praktiserer i mit nye center – Conscious Choice Centeret.

 

Et mødested du også kan være en del af

Conscious Choice Centeret, som officielt åbnede 1. april 2019, er et sted hvor jeg ønsker at folk kan mødes til foredrag, workshops, spirituel bogklub, yoga, bevægelse eller hvad der nu bydes ind med. Du er derfor også inviteret til at skabe en aktivitet. Jeg kan kontaktes på anka@consciouschoice.dk