Tilbud

SOURCE Åndedrætsterapi introduktion

kr.135.00

Kategori:

Beskrivelse

Onsdag d.19.maj 2021, kl.18:00 – 21:30 Pris: 150 kr.

På opfordring af flere der ikke kunne deltage i min første introduktionsaften med SOURCE Åndedrætsterapi holder jeg derfor en ny !

SOURCE Åndedrætsterapi er en blid og forløsende terapiform, og et kraftfuldt redskab til at hjælpe med at slippe fri af gamle vaner, overbevisninger, smerter eller traumer, som ikke længere gavner dig. Du kommer ind til kernen og kærligheden i dig selv og genskaber kontakten med dit hjerte og din krop.

Du vil via meditation og en åndedrætsterapisession blive introduceret til det bevidste åndedræt og opleve, hvordan din vejrtrækning kan støtte dig til at slippe uro og tankemylder og i stedet skabe indre ro og øget velvære.

Jeg vil fortælle om SOURCE Åndedrætsterapi, lave en guidet meditation og efter pausen på en halv time får du en åndedrætsterapisession hvor du med støtte af dit åndedræt kan komme ned i kroppen og mærke din livsenergi og vitalitet. Det tager ca. 45 min. Herefter er der tid til at dele, hvis man ønsker at sige noget.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Du er velkommen fra kl. 17.30. Der serveres kaffe, the og snack. Du kan evt. tage lidt mad med, som du kan spise i pausen.

Vi serverer kaffe, the og snack. Tilmelding er nødvendig (max.12 personer). Husk at medbringe en negativ covid-19 test.

Vi har 20 % rabat på vores aktiviteter til og med d.12.maj og derefter 10 % resten af maj måned !

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SOURCE Åndedrætsterapi introduktion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *